Οι ερυθρόλευκοι ήταν φανερά ανώτεροι στο χθεσινό ντέρμπι έχοντας τις ευκαιρίες να θριαμβεύσουν απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά η αναποτελεσματικότητα και η διακοπή λόγω των ανεγκέφαλων κράτησε το σκορ στο 0-1.

Ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι πάλεψε και πήρε αυτό που ήθελε, όντας καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από τους πράσινους σε ένα παιχνίδι, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε θρίαμβο από μεριάς ερυθρόλευκων, εάν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εκμεταλλευόταν τις κλασικές ευκαιρίες που είχε. Με τον Ολυμπιακό να είναι ο κυρίαρχος του αγώνα, εξαφανίζοντας τον Παναθηναϊκό που δεν υπήρχε στο γήπεδο, ρίχνοντας του την χαριστική βολή με την κεφαλιά-γκολ του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στο 53ο λεπτό για το 0-1.

Ο αγώνας θα μπορούσε εύκολα να είχε τελειώσει και με ένα αντάξιο σκορ της εικόνας του Ολυμπιακού (0-3, 0-4), αλλά κάποιοι βλέποντας πως θα ρεζιλευτούν από τον επιβήτορα τους για άλλη μια φορά, αποφάσισαν να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι όπως εξελίχτηκε μετέπειτα.

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά ένα παιχνίδι δεν τελείωσε χωρίς να υπάρξουν φασαρίες, επεισόδια και διαπληκτισμοί. Όλοι είδαμε τι ακριβώς συνέβη στην πρώτη διακοπή του αγώνα στο 3ο λεπτό, όταν οπαδοί με κουκούλες και άνθρωποι του Παναθηναϊκού με διαπιστεύσεις γηπέδου στον λαιμό πλησίασαν ανενόχλητοι τον μικρό πάγκο του Ολυμπιακού με απειλητικές διαθέσεις και μαχαίρι στα χέρια. Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως ο αγώνας θα έπρεπε να διακοπεί επιτόπου εκείνη την στιγμή από τον διαιτητή λόγω της εισβολής στην οποία η αστυνομία και οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου πέταγαν χαρταετό…

Εντέλει, δεν μείναμε εκεί, αφού οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά το γκολ του Ολυμπιακού βγήκαν έξω από τις θύρες του γηπέδου και άρχισαν να ρίχνουν πυρ κατά της αστυνομίας, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση χημικών, χημικά τα οποία επηρέασαν την διεξαγωγή του αγώνα, αφού φίλαθλοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν θύρες, ώστε να μην επισπεύσουν τα δακρυγόνα.

Όλα αυτά συνέβησαν σε ένα ακόμα ντέρμπι τα τελευταία χρόνια, με την αστυνομία αλλά κυρίως και την ΕΠΟ να έχουν βαρύτατες ευθύνες για την χθεσινή φαρσοκωμωδία, αφού σύμφωνα με όσα ακούγονται τα χτεσινά γεγονότα ήταν προσχεδιασμένα εδώ και μέρες… Κανένα απολύτως μέτρο ασφαλείας δεν πάρθηκε και αυτό φάνηκε ατράνταχτα στο 3ο μόλις λεπτό!

Δείτε σε βίντεο τα όσα συνέβησαν στην πρώτη διακοπή του 3ου λεπτού της αναμέτρησης:

Κάποιοι πρέπει να πόνεσαν πολύ με το χθεσινό αποτέλεσμα μέχρι το 70ο λεπτό, το οποίο θα μπορούσε να γίνει ακόμα μεγαλύτερο, αποφασίζοντας έτσι να διακόψουν μια και καλή τον αγώνα με τα ξεφτυλίκια τους! Να καταλάβετε πως οι υγείες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πέταγαν αντικείμενα προς τους οργανωμένους, οι οποίοι διέλυσαν τον αγώνα και αμαύρωσαν ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την Ελλάδα να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα ξένα Μέσα και να γίνεται διεθνώς ρεζίλι με τα επεισόδια των ανεγκέφαλων.

Εγώ από την πλευρά μου ήθελα να ολοκληρωθεί ο αγώνας, ώστε ο Ολυμπιακός να βάλει κι άλλα γκολ στους πελάτες μας για να τους ρίξει πλήρως στα τάρταρα και να θριαμβεύσει σε ένα ματς, το οποίο θα έμενε στην ιστορία, αν και νομίζω μετά τα όσα συνέβησαν θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα.

Αυτό που όλοι είδαμε ήταν ότι ο Θρύλος ήταν η αιτία για άλλη μια φορά, ώστε να καταστρέψετε την ομάδα σας, αφού η τιμωρία αναμένεται να είναι βαριά.