Το βέτο του Μαρτίνς για τον δανεισμό του Ανδρούτσου!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε συμφωνήσει για τον δανεισμό του Θανάση Ανδρούτσου στην Φένλο, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έθεσε βέτο στην μετακίνηση αυτή.


Τον Θανάση Ανδρούτσο εμπιστεύεται ιδιαίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια που ο Έλληνας χαφ παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τους πρώτους αγώνες της σεζόν. Η κίνηση που θα διαβάσετε παρακάτω δείχνει την εκτίμηση του Πορτογάλου τεχνικού προς το πρόσωπο του Ανδρούτσου.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με την Φένλο για τον δανεισμό του παίκτη, όμως ο Μαρτίνς έθεσε βέτο στην μεταγραφή αυτή, βλέποντας και την εμφάνιση του στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, το παράδοξο είναι πως ο Ανδρούτσος υπό άλλες συνθήκες την Κυριακή (24/1) θα ήταν στο αεροπλάνο για Ολλανδία, όμως τελικά έπαιξε βασικός με τον Ατρόμητο! Όπως είπαμε όμως και πιο πάνω, η πράξη αυτή από πλευράς Μαρτίνς αποδεικνύει πόσο υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης