Το θέμα ανανέωσης του Ελ Αραμπί θα ξεκαθαρίσει από την ερχόμενη εβδομάδα...

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και θα γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Μαροκινός σπουδαίος φορ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και θα το «πάρει επάνω του» το θέμα ώστε να υπάρχει συμφωνία και να δεχτεί την πρόταση των ερυθρόλευκων

Είναι και παραμένει ένα ερωτηματικό το αν ο Γιουσέφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό η θα αποφασίσει να επιστρέψει στα Αραβικά Εμιράτα από όπου έχει πρόταση με εξαιρετικούς οικονομικούς όρους.

Ολυμπιακός και παίκτης έχουν κάνει τις επαφές τους εδώ και καιρό, με την διοίκηση να περιμένει την απάντηση του Μαροκινού, η μάλλον του μάνατζερ του καλύτερα για το αν δέχεται η όχι. Και αυτό θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες και το θέμα θα τελειώσει θετικά αν κρίνουμε από τα όσα λέει ο παίκτης στο περιβάλλον του. Έχει αποφασίσει να το «πάρει επάνω του» το θέμα και να μη το αφήσει στην τύχη, η στις συζητήσεις του μάνατζερ του με την διοίκηση των ερυθρόλευκων.

Παντός το γεγονός ότι ο Μαρτίνς δεν τον έχει στη βασική ενδεκάδα εδώ και καιρό και προτιμάει τον Τικίνιο δεν έχει καμία σχέση με την ανανέωση του συμβολαίου του και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει στον ποδοσφαιριστή στις συζητήσεις που έχουν κάνει.

Η πρόταση του Ολυμπιακού στον παίκτη για δυο ακόμα χρόνια είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αν και πλησιάζει στα 36 του χρόνια και οι σκέψεις του Ελ Αραμπί είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αν δεν υπάρχει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη στο θέμα που θα τελείωση την ερχόμενη εβδομάδα.