Το μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο ονειρεύεται… τίτλους και πήγε στην… ΑΕΚ! Θα μάθει όμως ποια ομάδα επέλεξε και το λάθος που εν τέλει, έκανε!

Ο Όλεγκ Νταντσένκο έκλεισε με κάθε επισημότητα στην ΑΕΚ, έως το καλοκαίρι του 2024. Όλα καλά μέχρι εδώ. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να ενισχυθούν και αυτό εμείς το επαινούμε. Όμως, το όλο «θέμα» ξεκινάει μόλις… άνοιξε το στόμα του ο παίκτης. Ο ίδιος ονειρεύεται τίτλους και επιτυχίες με την ΑΕΚ. Καλά βρε Όλεγκ. Δεν ήξερες, δε ρώταγες;

Σου είπε κανείς πως στην ΑΕΚ υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να κατακτήσεις κάποιον τίτλο; Εκτός κι αν αναφέρεσαι στο εσωτερικό διπλό… τότε αλλάζει! Αλλιώς τα πρωταθλήματα οδεύουν προς Πειραιά μεριά! Θα το μάθεις ΚΙ ΕΣΥ!

Επιπλέον, ο ίδιος αναφέρθηκε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τις οποίες η ΑΕΚ κοντεύει να ξεχάσει. Και αναφερόμαστε κυρίως στο Champions League. Εκεί, θέση έχει μόνο ο αυτοκράτορας Θρύλος! Αλλά και στο Europa… δε σας βλέπουμε και τόσο… ενεργούς!

Δείτε τις δηλώσεις του και… βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

«To πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι πλεον εδώ και που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Επιτέλους όλα πήγαν καλά και έγινε αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή. Ο στόχος μου δεν είναι άλλος από το να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ, να κάνω όμορφα πράγματα στο γήπεδο και να καταφέρω να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς μας.

Αυτό που έχω σαν πρώτο στόχο είναι να επιστρέψω με τη φανέλα της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να κατακτήσουμε τίτλους. αλλά και να βρεθούμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».