Αμφότεροι δέχτηκαν δύο σκληρά χτυπήματα κατά την χτεσινοβραδινή αναμέτρηση στο Αγρίνιο, αποχωρώντας με ενοχλήσεις. Τι λέει ο Χρήστος Θέος;

Ο Ολυμπιακός πέραν της νίκης και των τριών πόντων που πήρε στο Αγρίνιο, πήρε και λαχτάρα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπεσε στο χορτάρι, μετά από άσχημο πάτημα του Ντέρεκ Κορνέλιους στον αστράγαλο.

Ο Έλληνας αμυντικός έδειχνε να πονάει αρκετά, με το ιατρικό επιτελείο του Θρύλου να τρέχει προς εκείνον. Μετά από κάποια λεπτά σηκώθηκε, αλλά κούτσαινε.

Επίσης, ο Γιαν Εμβιλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, δέχτηκε κι εκείνος ένα χτύπημα από τον Φλόρες, επίσης στον αστράγαλο.

Ο Γάλλος σφάδαζε στο χορτάρι, ενώ κι εκείνος πήγε κουτσαίνοντας στα αποδυτήρια. Ναι μεν ολοκλήρωσε κανονικά την αναμέτρηση, όμως είχε ενοχλήσεις μετά το 90λεπτο.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού ανέφερε για τα δύο περιστατικά πως ήταν σκληρά και επικίνδυνα χτυπήματα. Όμως σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής των παικτών, στην αναμέτρηση της Πέμπτης, επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μάλιστα, αύριο Δευτέρα αναμένεται να μπουν κανονικά στο πρόγραμμα του Μαρτίνς, ενόψει του «τελικού» της Πέμπτης.