Δείτε ολόκληρο το ματς της 21 Μαρτίου 2001, με τον Ολυμπιακό να ξεφτιλίζει τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τι γλέντι κι αυτό! Επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον ΠΑΟ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έχοντας να υπερασπιστεί το 1-1 του ΟΑΚΑ. Όλοι θυμούνται τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον… πανηγυρισμό του μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, δείχνοντας τη φανέλα του. Ο Γρηγόρης Γεωργάτος ήθελε όσο τίποτα ένα τέρμα, κάτι που έκανε, βρίσκοντας την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία να απαντήσει στον Καλαματιανό, μαζεύοντας όλους τους Πειραιώτες και δείχνοντας τις φανέλες τους.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε δίχως τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, αλλά με τον Βραζιλιάνο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο ίδιος έδωσε τρομερή ασίστ στον Αλεξανδρή για το 0-1 και σκόραρε ένα ΤΡΟΜΕΡΟ τέρμα από τα 40 μέτρα, για το 0-2. Ο Λυμπερόπουλος είχε μειώσει το σκορ σε 1-2, ενώ λίγο αργότερα γράφτηκε η χρυσή σελίδα, όταν ο Πατσατζόγλου κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Γρηγόρης Γεωργάτος, για την… γλυκιά εκδίκηση.

Φυσικά, το κερασάκι στην «ερυθρόλευκη» τούρτα, που δύσκολα χώνεψε ο ΠΑΟ, το έδωσε ο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, με φανταστικό πλασέ, δείγμα της υψηλής του κλάσης.

Oι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αποστολάκης): Νικοπολίδης, Κουτσουρές, (26′ Σόουζα), Γκούμας, Βόκολος, Φύσσας, Σεϊταρίδης (74′ Γκαλέτο), Μπασινάς, Καραγκούνης, Βλάοβιτς, Βαζέχα (64′ Σίγκουρντσον), Λυμπερόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Κωστούλας, Ζε Ελίας, Γιαννακόπουλος (46′ Πατσατζόγλου), Λουτσιάνο (75′ Πουρσανίδης), Νινιάδης, Γεωργάτος, Τζιοβάνι, Αλεξανδρής (82′ Αλβες).