Τί γίνεται με Λεσόρ στον Παναθηναϊκό;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πιο ακριβοπληρωμένος ψηλός του Παναθηναϊκού δείχνει να περνά σε δεύτερη μοίρα. Τι συμβαίνει με Λεσόρ και ποιο το μέλλον του;
Κάτι περίεργο συμβαίνει στον Παναθηναϊκό με τον Ματίας Λεσόρ. Ο –μέχρι πρότινος– κορυφαίος σέντερ της Ευρώπης, που αμείβεται με 2.7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, αντιμετωπίζεται πλέον ως… ρεζέρβα! Πώς γίνεται ένας τέτοιος παίκτης να παίζει σε έναν αδιάφορο μικρό τελικό στο Final Four του Άμπου Ντάμπι και να… εξαφανίζεται από τους τελικούς της Basket League όπου κρίνονταν οι τίτλοι;
Ακόμη πιο αινιγματική η επιλογή να προτιμηθούν παίκτες όπως ο Γκέιμπριελ και ο Γιουρτσεβέν, που δέχονται ανελέητη κριτική από τον κόσμο, αντί του Λεσόρ. Και όλα αυτά ενώ το «τριφύλλι» «φλερτάρει» με σέντερ τύπου Μιλουτίνοφ ή ακόμα και τον Μπίλι Ερνανγκόμεθ. Δηλαδή, ο Λεσόρ, ο οποίος ήρθε και… έπαιζε στον ΠΑΟ με δάφνες από όλους, πέφτει στην ιεραρχία των ψηλών; Αυτό δεν μοιάζει καθόλου… φυσιολογικό.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχονται και οι πληροφορίες ότι άτομα κοντά στην ΚΑΕ τον συμβουλεύουν… να μην πάει καν στην Εθνική Γαλλίας το καλοκαίρι! Πού αποσκοπεί αυτή η πίεση; Μήπως κρύβεται ένας πιο σοβαρός τραυματισμός από αυτόν που λέγεται; Το μόνο σίγουρο είναι ότι γύρω από τον Λεσόρ επικρατεί μυστήριο και… μια περίεργη σιωπή.