Ο Πέδρο Μαρτίνς με δηλώσεις του φάνηκε φανερά ενοχλημένος με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του τελικού. Ας δούμε εν τέλει, πώς βρίσκεται το στάδιο που θα φιλοξενήσει το ματς αυτό.

Οι Πειραιώτες σήμερα επέλεξαν να προπονηθούν στο ΟΑΚΑ, λίγες ημέρες, μόλις δύο, πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην ΑΕΚ. Το θέαμα του χορταριού στο ΟΑΚΑ ήταν σοκαριστικό. Πιο πολύ το χορτάρι έμοιαζε, χορτάρι… τοπικού γηπέδου ερασιτεχνικής κατηγορίας, παρά χορτάρι που διεξάγονται εκεί αγώνες επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ πήρε θέση χτες, αναφέροντας πως για την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου ευθύνονται οι ομάδες που το χρησιμοποιούν ως έδρα, δηλαδή η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ.

Παρόλα αυτά, το θέαμα ήταν αποκαρδιωτικό, ο Μαρτίνς και οι παίκτες απογοητεύθηκαν, βλέποντας το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Φυσικά, άπαντες γνώριζαν πως το χορτάρι έπρεπε να είναι έτοιμο, πόσο δε μάλλον όταν ο τελικός έχει πάει για τις 30 Αυγούστου και χρόνος υπήρχε…

Αντ’ αυτού, το χορτάρι του ΟΑΚΑ έχει… χωραφοποιηθεί.

Το γήπεδο, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο παρακάτω, είναι σε κάκιστη κατάσταση. Το χορτάρι έχει ξεραθεί, κάτι που σημαίνει πως είναι και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών ΚΑΙ των δύο ομάδων. Άρα και η ΑΕΚ έπρεπε να ζητήσει να αλλάξει η έδρα, όμως η ΕΠΟ το σίγουρο είναι πως δε νοιάζεται για τους παίκτες και για την σωματική υγεία τους.

Το …αστείο είναι πως ένας απ’ τους λόγους που άλλαξε η έδρα από Ριζούπολη σε ΟΑΚΑ ήταν και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, με το ΟΑΚΑ να έχει… καταντήσει χειρότερο!

Δείτε το βίντεο: