Τα πλάνα που έχει ο Πέδρο Μάρτινς για μία πιθανή εντεκάδα ενόψει του αγώνα με την Μπέρνλι την Πέμπτη (21:00, Novasports 2HD). Το Thrylos24.gr μπαίνει στο μυαλό του Πορτογάλου και σας παρουσιάζει τις σκέψεις του.

Ο Πέδρο Μάρτινς έλειπε στην Αγγλία ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Μπέρνλι επί της Γουότφορντ. Η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, και γι αυτό η προπόνηση άλλαξε για το απόγευμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο με τις νέες προσθήκες στην ομάδα του κάτι όμως που θα πρέπει να ελέγξει να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο κάθε παίχτης ξεχωριστά για να μπορεί να του δώσει φανέλα βασικού.

Αυτό που είδη του έχουν μεταφέρει είναι η τέλεια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γκιγιέρμε και είδη κάνει κάποια πρώτες σκέψεις για να του δώσει την θέση του Μαντί Καμαρά. Από κει και πέρα ο άλλος παίχτης που συγκεντρώνει πιθανότητες να μην είναι στο αρχικό σχήμα είναι ο Μιράντα. Όχι ότι δεν τα πήγε καλά, όμως υπήρχαν κάποια σημεία που όταν βρισκόταν σε πίεση είχε πρόβλημα και αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός το έχει εντοπίσει για να σκέφτεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος το δίδυμο Βούκοβιτς – Μεριά με τον Τυνήσιο να πραγματοποιεί και το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται καπαρωμένες αφού δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές με τους : Γιαννιώτη. Βούκονιτς, Ομάρ, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Λάζαρο, Ποντένσε και Γκερέρο να είναι οι 9 σίγουροι που θα ξεκινήσουν. Αν τελικά δεν ξεκινήσει ο Γκιγιέρμε θα παραμείνει στην 11αδα κανονικά ο Καμαρά και ο λόγος θα είναι να μην χαλάσει την χημεία που έχει βρει το κέντρο και ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.