Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, χάντμπολ: Η Ευρώπη υποκλίνεται στην απίθανη σεζόν του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου!

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διανύει μία εξαιρετική πορεία σε όλα του τα αθλήματα! Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, βόλεϊ και χάντμπολ.

Αναλυτικά όλες οι εφετινές ευρωπαϊκές διακρίσεις του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ:

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού συνεχίζει στους «4» του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στις 2 και στις 9 Μαΐου.

Η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού βρίσκεται στους «8» της EuroLeague και διεκδικεί σε σειρά best of five απέναντι στην Μπαρτσελόνα την πρόκριση στο Final Four για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Η Κ19 του Ολυμπιακού βρίσκεται στους «4» του Youth League και την Παρασκευή (19/4) στις 15:00 αντιμετωπίζει τη Ναντ με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού βρίσκεται στους «8» του LEN Champions League και διεκδικεί την πρόκριση στο Final Four όντας σε πλεονεκτική θέση.

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού βρίσκεται στους «4» του EHF European Cup και αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/4, 15:00) τη Φερεντσβάρος.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Final Four του LEN Champions League και το Σάββατο αντιμετωπίζει τη Ματαρό.

Σημειώνεται πως και η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού μετά από εξαιρετική πορεία στο φετινό CEV Champions League έφτασε και ως τους «8» του CEV Cup.