Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Athletic ο Βρέντζος αξιολογεί τις επιλογές του που είναι αρκετές αλλά το να δει εάν θα έχει άλλον ρόλο στη Φόρεστ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Athletic ο Βρέντζος αξιολογεί τις επιλογές του. Που είναι αρκετές αλλά το να δει εάν θα έχει άλλον ρόλο στη Φόρεστ ή εάν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι τελικές αποφάσεις δεν υπάρχουν. Ωστόσο μετά από 4 χρόνια θεωρείται πως ήρθε η ώρα για αλλαγές.
Μία εκδοχή για τον Βρέντζο είναι να βρεθεί άλλο πόστο – κλειδί για αυτόν στη Φόρεστ αλλά να είναι ένα πόστο που να μην απαιτεί να είναι διαρκώς εκεί. Ο στόχος για τη Φόρεστ φυσικά ήταν η επάνοδός της στη Premier League. Σε μία ιστορική ομάδα όπου ο πήχης είναι ψηλά πάντα υπάρχουν απαιτήσεις.
Μία άλλη εκδοχή είναι ο Βρέντζος να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Athletic ζήτησε σχόλιο από τη Φόρεστ αλλά δεν υπήρξε σχετική τοποθέτηση. Ο ίδιος ο πρόεδρος Νικ Ράνταλ πάντως σε κουβέντες που είχε με φιλάθλους παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη στην ομάδα, ωστόσο επέμεινε πως είναι μία ομάδα με στιβαρή διοίκηση και που διοικείται σωστά.