Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς, θα πιέσει την Αϊντχόφεν για να πετύχει πρώτος τέρμα και μάλιστα νωρίς στο «Philips Stadion».

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κι όλη η «ερυθρόλευκη» αποστολή βρίσκεται στην Ολλανδία, για το δεύτερο ματς της φάσης των «32» του Europa League. Ο Ολυμπιακός έχει να διαχειριστεί το 4-2 του πρώτου ματς, αλλά αυτό σίγουρα δε θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς καμία πρόκριση δεν έχει τελειώσει.

Σίγουρα, η ομάδα του Πειραιά έχει τεράστιο πλεονέκτημα, έχοντας πάρει τον αέρα της Αϊντχόφεν, όμως η ομάδα του Σμιντ μπορεί να αντιστρέψει το αποτέλεσμα. Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να το «επιτρέψει» και να δώσει δικαίωμα και ο Θρύλος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, απ’ όσο τον γνωρίζουμε δεν είναι άνθρωπος που θα «κάτσει» πάνω σε ένα αποτέλεσμα, με σκοπό να γίνει το ματς… θρίλερ. Στόχος του είναι η ομάδα μας να σκοράρει αύριο βράδυ και να είναι εκείνη η κυρίαρχος στο κομμάτι πρόκρισης. Μάλιστα, εντολή του Μαρτίνς στους παίκτες είναι η επίτευξη ενός γρήγορου γκολ, το οποίο θα λύσει τα πόδια για τη συνέχεια και θα δώσει τεράστιο αέρα πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους».

Ο Θρύλος δε θα μπει στο χορτάρι του «Philips Stadion» με σκοπό να παίξει «ταμπούρι», ώστε να μην δεχτεί 2 γκολ ή και παραπάνω. Θα είναι επιθετική με σκοπό να πετύχει εκείνη πρώτη γκολ και θα κάνει το έργο των γηπεδούχων… βουνό. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως στην αμυντική λειτουργία δε θα γίνεται δουλειά, όμως σίγουρα δε θα δούμε τον Ολυμπιακό με… πούλμαν στην άμυνα! Άλλωστε, δεν είναι ο χαρακτήρας του Ολυμπιακού τέτοιος…