Είναι αδιανόητο πω στην Γαλλική ομάδα άφησαν να τους χαθεί ένας τέτοιο παίκτης. Βέβαια καλό για τον Ολυμπιακό αυτό, με τον Αγκιμπού Καμαρά να δείχνει τρομερή εξέλιξη...

Ο Αγκιμπού Καμαρά μαγεύει την φετινή χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο νεαρός από την Γουινέα αποκτήθηκε από την Λιλ με τους Γάλλους να τραβάνε τα μαλλιά τους πως μπόρεσαν να χάσουν έναν τέτοιο παίκτη.

Ο Αγκιμπού Καμαρά ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων από όλη την Ευρώπη. Μεταξύ εξ αυτών είναι η Νιουκάστλ, η Λίβερπουλ και όχι μόνο.

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι η Λίβερπουλ κινείτε ζωηρά για την απόκτησή του με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση.

Ο Αγκιμπού Καμαρά εκτόξευσε την αξία του στον Ολυμπιακό. Ήδη οι πειραιώτες τον κοστλογούν το λιγότερο με 20 εκ. ευρώ. Την φετινή χρονιά σε 25 συμμετοχές έχει 5 γκολ και 4 ασιστ.

Αν τώρα που λείπει στο Κόπα Άφρικα συνεχίζει τις τρελές του εμφανίσεις τότε αργά η γρήγορα η Αγγλία πιθανότατα θα είναι ο επόμενος προορισμός του…