Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να ενεργοποιήσει την οψιόν του 28χρονου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Ποντένσε σύμφωνα με τους Άγγλους.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στη συμφωνία που έκανε με τη Γουλβς (ανέρχεται περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ) για να αποκτήσει πλήρως τα δικαιώματα του 28χρονου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Ποντένσε ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν στους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “molineux.news” ανέφερε για τον επιθετικό του Θρύλου ο οποίος μετράει φέτος 16 γκολ και 10 ασσίστ σε όλες τις διοργανώσεις ότι: «O Ποντένσε έχει μια πολύ παραγωγική σεζόν και σε αυτό το σημείο, φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να επιστρέψει στη Γουλβς. Η ομάδα προσπάθησε να τον πουλήσει το καλοκαίρι και ο μόνος λόγος που είναι τώρα δανεικός είναι επειδή δεν ήρθε κάποια ικανοποιητική πρόταση αγοράς.

Αλλά ο Ολυμπιακός έχει οψιόν αγοράς για το Ποντένσε στο τέλος της σεζόν κοντά στα 5 εκατ. ευρώ και θεωρείται απίθανο να μην την ενεργοποιήσει. Και ο ίδιος έχει δηλώσει πόσο χαρούμενος είναι στην ελληνική ομάδα. Μπορεί να είναι απλά το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά εννέα πάσες-κλειδιά σε ένα παιχνίδι είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό και θα θέλουν να κρατήσουν έναν παίκτη με τέτοια συχνή συμπεριφορά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου».