Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, θα παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Champions League από κοντά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα βρεθεί στην γενέτειρά του, καθώς θα πάει στο «Ντραγκάο», γήπεδο όπου διεξάγεται ο αποψινός τελικός του Champions League. Φυσικά σε αυτόν θα κοντραριστούν δύο αγγλικές ομάδες, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι. Μάλιστα, με τη Σίτι είχε κοντραριστεί και ο Θρύλος, στον όμιλό του.

Ο ίδιος βρίσκεται για διακοπές στην Πορτογαλία, ενώ έχει εξασφαλίσει σχετική πρόσκληση και θα βρίσκεται στο παιχνίδι ώστε να δει τη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη!

Ο Μαρτίνς είχε ενημερώσει πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του πως θα έβλεπε τον αγώνα, ενώ από… σπόντα τελικά η αναμέτρηση θα γίνει στην Πορτογαλία.

Επιπλέον, ο ίδιος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, με σκοπό να προχωρήσουν όλες οι ανοικτές υποθέσεις του συλλόγου.

Ο Τικίνιο αναμένεται να αφιχθεί στην χώρα μας, ενώ πλέον περνάει μπροστά το θέμα του εξτρέμ. Έχουν ξεχωρίσει οι Νέλσον και Ενκουντού, ενώ υπάρχει στο προσκήνιο κι ο Ενταό. Φυσικά, στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι παίκτες.