Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Ο Κιμ Τιλί θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης από έξι έως οκτώ εβδομάδες με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Κιμ Τιλί, είχε μείνει  για τέσσερις μήνες εκτός δράσης  λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς […]

Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Ο Κιμ Τιλί θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης από έξι έως οκτώ εβδομάδες με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Κιμ Τιλί, είχε μείνει  για τέσσερις μήνες εκτός δράσης  λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς και πρόλαβε να αγωνιστεί σε δέκα αγώνες στην EuroLeague, έχοντας  3.8 πόντους και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στο πρωτάθλημα  συμμετείχε σε πέντε παιχνίδια, με 5.4 πόντους και 5.8 ριμπάουντ.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις , ο Κάιλ Ουίλτζερ θα πάρει και πάλι την θέση του στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το φινάλε του πρωταθλήματος .