Τα τυπικά από νέου για την επιστροφή του Χασάν στον Ολυμπιακό καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του.

Τα τυπικά απομένουν, όπως σας αναφέραμε από χθες, για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Χασάν στον Ολυμπιακό Ο Χασάν θα έρθει δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα αν ο Ολυμπιακός θελήσει να τον κρατήσει θα υπάρχει οψιόν

Σύμφωνα μάλιστα με την πορτογαλική εφημερίδα O’Jogo η οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί μεταξύ Ολυμπιακού και Μπράγκα ανέρχεται στο ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.

Για το θέμα του Χασάν ρωτήθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε:

«Ας συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Χασάν δεν θα είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, οπότε πρέπει να μιλήσουμε για τους παίκτες που έχουμε, άλλωστε όλοι οι παίκτες μεταξύ τους είναι διαφορετικοί. Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά τόσο ο Χασάν, όσο ο Ελ Αραμπί και ο Σουντανί. Είναι παίκτες που διαφέρουν μεταξύ τους και δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να κάνουμε τέτοια κουβέντα».

Την περσινή σεζόν ο Χασάν πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό σκοράροντας 15 τέρματα. Φέτος με την Μπράγκα μετράει 7 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ.