Σήμερα με την παρουσία Χρυσοχοϊδη και αξιωματούχων της UEFA η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Conference League.

Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στην Νέα Φιλαδέλφεια την ημέρα του τελικού του Conference League, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, διεξάγεται σήμερα.

Αυτή θα γίνει υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και θα πάρουν μέρος ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που θα έχουν την επιτελική ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων που θα ληφθούν. Παρόντες θα είναι βεβαίως και οι αξιωματούχοι της UEFA.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα μέτρα έχουν σχεδόν οριστικοποιηθεί.  H ΕΛ.ΑΣ. σχεδιάζει με ιδιαίτερη προσοχή τα μέτρα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενεργοποίηση του «πληροφοριακού» δικτύου.

Όλα αυτά βέβαια κόντρα στα όσα παρανοϊκά διαβάσαμε τον τελευταίο καιρό. Κάποιοι ήθελαν την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να αλλάζει έδρα επειδή τους… κάπνισε! 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.