Το έντονο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για την απόκτηση των Ζερεμί Ματιέ και Ματιέ Βαλμπουενά συνεχίζεται.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Πειραιώτες ήδη έχουν αρχίσει τις επαφές τους με παίκτες εγνωσμένης αξίας που θέλουν να αποκτήσουν. Μεταξύ αυτών τα δύο ονόματα που έχουν προσεγγίσει οι ερυθρόλευκοι είναι των Ζερεμί Ματιέ και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» στο σημερινό του δημοσίευμα, η διοίκηση του Ολυμπιακού προχωράει προσεκτικά τις υποθέσεις των δύο διεθνών Γάλλων ποδοσφαιριστών, κάνοντας σταθερά βήματα.

Οι εκτιμήσεις των Πειραιωτών για τον 35χρονο στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ότι η εμπειρία του μπορεί να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμη, ενώ πιστεύουν πως η ηλικία του δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Όσον αφορά, τον μεσοεπιθετικό της Φενέρμπαχτσε, ο Γάλλος συνεχίζει να αποδεικνύει την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του στο χορτάρι, βοηθώντας την τουρκική ομάδα όλο και περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, αναφορικά με την κατάληξη των δύο  αυτών μεταγραφικών υποθέσεων για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους προς τους μάνατζερ των δύο Γάλλων ποδοσφαιριστών.