Με συναρπαστικές αναμετρήσεις, θέαμα, γκολ και δράμα ξεκίνησε το φετινό Champions League για τη σεζόν 2023-24.

Με συναρπαστικούς αγώνες ξεκίνησε το φετινό Champions League.

Ο τερματοφύλακας της Λάτσιο, Ιβάν Προβεντέλ, που σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα. Σώζει τον βαθμό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και γίνεται ο ήρωας της πρώτης ημέρας. Οι Μαδριλένοι προηγούνταν από το 29′ με το παρθενικό γκολ του Μπάριος στη διοργάνωση.

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου, η Φέγενορντ προηγήθηκε από την εκτέλεση φάουλ του Στενγκς. Οι Ολλανδοί σφράγισαν το τρίποντο με τον Τζάχανμπακς στο 76′, την ώρα που οι Σκωτσέζοι είχαν μείνει με 9 παίκτες.

Στον όμιλο του ‘θανάτου’, τον 6ο, ο Κιλιάν Εμπαπέ σκόραρε ξανά μετά από 10 μήνες για το 1 – 0 της Παρί κόντρα στην Ντόρτμουντ. Στο 58′ οι Παριζιάνοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Χακίμι. Ο ίδιος με πλάσε νίκησε τον Κόμπελ για το 2 – 0.

Ο Μπουκαρί του Ερυθρού Αστέρα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, νικά τον Έντερσον και ‘παγώνει’ το Έτιχαντ. Ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε στο 47′ με τον Άλβαρες. Με τον ίδιο παίκτη να κάνει την ανατροπή με τη συμπλήρωση μίας ώρας. Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε στο 78′ ο Ρόδρι με απίθανο πλασέ.

Στο Λουίς Κομπάνς η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Άντβερπ. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν με τον Φέλιξ στο 11′, με τον Λεβαντόφκσι 8 λεπτά αργότερα να διπλασιάζει το σκορ με το 100ο του γκολ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Μπατάιγ στο 22′ έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα του Μπουτέ, ενώ ο Γκάβι με δυνατό σουτ στο 54′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Στο 65′ ο Φέλιξ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 5 – 0.

Μνήμες από τον τελικό του 1999 ξυπνούν απόψε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το μεγάλο παιχνίδι θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε από το MEGA στις 22:00, ενώ θα ακολουθήσει το post game με τα καλύτερα στιγμιότυπα από όλα τα ματς.