Ο μάνατζερ του Ούρος Τζούρτζεβιτς ήταν στην χώρα μας και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για το μέλλον του Σέρβου επιθετικού. Η Παρτίζαν δείχνει ενδιαφέρον καθώς θέλει να επανεντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους ερυθρόλευκους, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του λιμανιού. Όλα μάλιστα δείχνουν πως ο νεαρός στράικερ δεν έχει θέση στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για την ομάδα που σχεδιάζει ο Πορτογάλος προπονητής και ο Τζούρτζεβις αναμένεται ν’ αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Στη Σερβία υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Παρτίζαν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρονου σέντερ φορ και πως η ομάδα του Βελιγραδίου προσπαθεί να βρει τρόπο για να επανεντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο μάνατζερ του παίκτη ήρθε πριν λίγες μέρες στην χώρα μας και συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η συνάντηση έγινε για να βρεθεί λύση στο θέμα του συμβολαίου του Σέρβου επιθετικού, ο οποίος δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του λιμανιού. Όπως προαναφέραμε, η πρώην ομάδα του παίκτη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού στράικερ αλλά η Παρτίζαν δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει στα υπόψιν τον Τζούρτζεβιτς.

Ωστόσο καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι ο νεαρός επιθετικός μπορεί να έχει μια προτίμηση στην ομάδα του Βελιγραδίου, στην οποία έκανε πέρυσι μια εντυπωσιακή χρονιά. Ο Τζούρτζεβιτς αναμένεται ν’ αποχωρήσει από του Ρέντη αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι σίγουρο σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.