Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, κάνει… παπάδες στην Σερβία, αφού έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Παρτιζάν, κάνοντας τα πάντα για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να επενδύει σε ταλέντα, με ένα εξ αυτών να λέγεται Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος παίκτης ήρθε στην ομάδα μας το 2019, με τον Θρύλο να δαπανά κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ για τον ίδιο.

Φυσικά, η γνωστοποίηση της μεταγραφής είχε κάνει αίσθηση στα Μέσα της Σερβίας, αφού ο Μάρκοβιτς θεωρείται ταλεντάρα, με τεράστια περιθώρια εξέλιξης.

Στον Θρύλο δεν βρήκε χώρο, στην πρώτη σεζόν, ενώ στο δεύτερο μισό της, έφυγε δανεικός για την ομάδα της ΑΕΛ. Εκεί δεν προσαρμόστηκε, ενώ στόχος των Πειραιωτών ήταν να βρεθεί μια ομάδα ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Άλλωστε, είναι και απ’ τα βασικά γρανάζια της Εθνικής Ελπίδων της πατρίδας του.

Τότε, η επιλογή του δανεισμού του στην Παρτιζάν ήταν… όαση. Και αυτό φαίνεται τώρα…

Ο παίκτης παίρνει χρόνο συμμετοχής, έχει αγωνιστεί σε 8 ματς και όλα ως βασικός, με το ένα και μοναδικό που έλειψε, να είναι άρρωστος με πυρετό και να μένει προληπτικά εκτός.

Στην Παρτιζάν ο Μάρκοβιτς αναγεννήθηκε και στέλνει μηνύματα… επιστροφής στον Πειραιά. Φυσικά, στο χέρι του είναι να δουλέψει και να έρθει στον Ολυμπιακό, έτοιμος να αρπάξει απ’ τα μαλλιά τις ευκαιρίες. Πάντως, στην Σερβία τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, για τη φετινή σεζόν του παίκτη.

Ας τον δούμε ξανά: