Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, μία ημέρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Με την επιστροφή των 12 διεθνών του ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύρικο. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες Βατσλίκ και Μασούρας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ροντρίγκο Σοάρες να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του. Αντίθετα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παραμένει σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού στη Σερβία.
O Άρης υποδέχθηκε τον Μοχανάντ Αλί. Ο Ιρανός επιθετικός έφτασε στη Θεσσαλονίκη και έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα ομάδα του.

Για πρώτη φορά προπονήθηκε και ο Στίβεν Τσούμπερ με την ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε επίσης τον Λιβάι Γκαρσία να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του και να τίθεται στη διάθεσή του.