Οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από από την ήττα από την Γιούγκ, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τη Βουλιαγμένη...

Την προσοχή της στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο ματς του Σαββάτου (26/1, 14:00) με τη Βουλιαγμένη, στο Παπαστράτειο, για την 13η αγωνιστική, στρέφει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μετά την επικράτηση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Βουλιαγμένη, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους και να φτάσουν στις 151 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, υπολογίζοντας στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.