Μεγάλη ενθουσιασμός επικράτησε σήμερα (5/9) στην Πάφο και τη Λεμεσό για την παρουσίαση των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού.

Μεγάλη ενθουσιασμός επικράτησε σήμερα (5/9) στην Πάφο και τη Λεμεσό για την παρουσίαση των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού (Conference League, UEFA Youth League), κατά την τελευταία ημέρα της περιοδείας τους στην Κύπρο.

Το πιο σημαντικό γεγονός αυτής της τελευταίας μέρας ήταν η σπουδαία κίνηση του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Με πρωτοβουλία του, η «ερυθρόλευκη» αποστολή, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν από την Πάφο στη Λεμεσό, έκανε μια ιδιαίτερη στάση στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό. Εκεί μοίρασαν δώρα και χάρισαν χαμόγελα, δίνοντας τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά να βγάλουν φωτογραφίες με τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά τρόπαια!

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Η μεγαλοπρέπεια του Ολυμπιακού, με την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αποδεικνύεται ξανά μέσα από τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Δείτε φωτογραφίες:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.