Ο Ολυμπιακός πέρα από προσθήκες, δίνει και παίκτες οι οποίοι πιάνουν και χώρο. Ένας εξ αυτών και ο Πιέρ Κούντε.

Πέρα από προσθήκες ο Ολυμπιακός εξετάζει και περιπτώσεις, όπως ο Κούντε που δεν χωράνε στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ για αποχώρηση.

Ο Ολυμπιακός όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο thrylos24.gr πραγματοποίησε στο παρά ένα των μεταγραφών, μία σπουδαία προσθήκη, εκείνη του Γάλλου στόπερ, Μπιανκονέ.

Πέρα από τη προσθήκη του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έρχεται με μεταγραφή από τη Νότιγχαμ και όχι ως δανεικός, έδωσε και έναν παίκτη για να αδειάσουν σιγά όσοι δεν υπολογίζονται. Αναφερόμαστε για τον Καμερουνέζο, κεντρικό μέσο, Πιέρ Κούντε.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο ώστε ο Καμερουνέζος μέσο να μετακομίσει στην ομάδα του Περιστερίου. Αυτό θα γίνει με την μορφή δανεισμού. Μετά τον Αγκιμπού Καμαρά και ο Πιέρ Κούντε θα μετακομίσει στον Ατρόμητο.

Ο Κουντέ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2021 από τη Μάιντς. Αγωνίστηκε με τα «ερυθρόλευκα» με τη φανέλα του 39 εμφανίσεις συνολικά, έχοντας και 1 ασίστ. Τον περασμένο Γενάρη δόθηκε ως δανεικός στην Μπόχουμ, με την οποία έκανε 13 εμφανίσεις και σκόραρε 1 γκολ.