Ο Μαρτίνεθ μένει για την ώρα, παρά το βαρύ κλίμα, και θα βρίσκεται στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα (5-0) από την Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Δεδομένα μετά την εικόνα και της ομάδας το κλίμα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ήδη πολύ βαρύ. Οι πιθανότητες παραμονής του δεν είναι υπέρ του με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο ρεπορτάζ όμως ο προπονητής του Θρύλου μένει στον πάγκο της ομάδας και για το παιχνίδι με τον Βόλο. Καθώς ακόμη δεν έχουμε εξελίξεις.

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

Ο Ολυμπιακός θα έχει στον πάγκο του τον Μαρτίνεθ στο Πανθεσσαλικό. Με σκοπό να ανακάμψει και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Μπροστά σε χιλιάδες κόσμο που θα μεταβεί στο γήπεδο του Βόλου. Εκεί που θα κάνουν το στάδιο…. Γ. Καραϊσκάκης και θα είναι σαν παίζει στο Πειραιά ο Ολυμπιακός.

Το κλίμα πάντως για τον Μαρτίνεθ δεν αναμένεται να αλλάξει εύκολα. Και αναμένουμε εξελίξεις με την επιστροφή της ομάδας στον Πειραιά. Αυτή τη στιγμή το κλίμα είναι βαρύ, αυτό δεν αλλάζει και η απόφαση αποχώρησής του πλέον… είναι μονόδρομος.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24