Την περίπτωση του δεξιού μπακ της Αζαξιό φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Σε αναζήτηση δεξιού μπακ φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Μπορεί οι “ερυθρόλευκοι” να βρίσκονται σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ Ελαμπντελαουί, όμως ο Νορβηγός μπακ δεν έχει δεχτεί καμία από τις προτάσεις που του έχουν παρουσιαστεί.

Βέβαια, κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ο Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Ανγκολέζος μπακ εκτός του ότι αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, δεν υπολογίζεται και από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έτσι η κατάσταση γίνεται σαφώς πιο εύκολη.

Επιπλέον, την ερχόμενη χρονιά αναμένεται να δοθεί η ευκαιρία στο Γιάννη Μασούρα. Ο 24χρονος μπακ εφόσον μπορεί να ανταπεξέλθει θα διατηρηθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ενώ παράλληλα ο Βασίλης Τοροσίδης αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, κυρίως για να έχει βοηθητικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Όμως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να “ψάχνεται” μεταγραφικά και έχει θέσει στα υπόψιν του τον δεξιό μπακ της Αζαξιό Ζεντεόν Καλούλου. Ο 22χρόνος δεξιός μπακ της Αζαξιό πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Ligue II με 19 συμμετοχές και 1 γκολ και 1 ασίστ. Μάλιστα, ο Κουλούλου είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη φετινή πορεία της Αζαξιό – η ομάδα διεκδικεί την άνοδο-.

Εφόσον ο Ομάρ Ελαμπντελαουϊ δεν συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ο Καλούλου αποτελεί το πρώτο όνομα της λίστας για την αντικατάσταση του Νορβηγού μπακ.

Τέλος, ο 23χρονος μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αζαξιό έως το 2022.