Ας δούμε τις σκέψεις για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία, από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία, με μόνο στόχο τη νίκη. Μόνο οι τρεις βαθμοί κάνουν για την ομάδα μας, σε ένα ματς που κάλλιστα μπορεί να φέρει δυσκολίες στο σύνολο του Μαρτίνς, γι’ αυτό άπαντες πρέπει να είναι υποψιασμένοι και έτοιμοι για όλα!

Ο Πορτογάλος κόουτς της ομάδας μας, δεν έχει και ανοικτά χαρτιά για το ποιους θα παρατάξει στη βασική ενδεκάδα της ομάδας μας, όμως οι δοκιμές του Ρέντη δείχνουν πως θα προτιμηθούν όσοι αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΝΑΟ μας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζοσέ Σα θα είναι στο τέρμα του Θρύλου, με τετράδα άμυνας τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα. Μπροστά τους στον άξονα θα βρίσκονται οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, αφού ο Γκιλιέρμε είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Ο Μπενζιά θα βρίσκεται μπροστά από τους δύο χαφ, ενώ οι Μασούρας και Βαλμπουενά αναμένεται να βρίσκονται στις πτέρυγες του Ολυμπιακού. Ο Ελ Αραμπί βρίσκεται σε φόρμα και αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός φορ, με τον Λάζαρο να έχει κι εκείνος τις δικές του ελπίδες, αν και πρόκειται να περάσει ως αλλαγή στον αγώνα.