Ο Πέδρο Μαρτίνς «κλείνει» προς την τελική επιλογή των 11 για το ματς απέναντι στην Άντβερπ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άντβερπ για τη πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να φέρεται να επιστρέφει στο στο γνώριμο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ανοίγει τα «χαρτιά» του, σχετικά με τους 11 «εκλεκτούς» της μάχης απέναντι στην ομάδα της Αμβέρσας, ωστόσο μπορούμε ήδη να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση. Αν και ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε πολλά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, φαίνεται πως δε θα ρισκάρει αλλάζοντας χαοτικά την ομάδα.

Επικρατέστερο φαίνεται να είναι το 4-2-3-1 για τον Πορτογάλο κόουτς, με τον Τόμας Βατσλίκ να κάθεται κάτω από τα γκολπόστ, έχοντας μπροστά του τους Όλεγκ, Σωκράτη, Σισέ και Ανδρούτσο. Να υπενθυμίσουμε πως χρόνο συμμετοχής έχει πάρει και ο νεαρός Πολωνός Καρμπόβνικ, θέτοντας υποψηφιότητα για τη θέση του δεξιού μπακ.

Το δίδυμο των χαφ δε θα μπροεί να είναι άλλο από το Εμβιλά-Καμαρά. Ο Πέδρο Μαρτίνς τους θέλει μαζί, το έχει δουλέψει και πέρυσι και η αλήθεια είναι πως του έλειψε από τα παιχνίδια των προκριματικών εξαιτίας τραυματισμών, ποινών κλπ.

Στη θέση του σέντερ φορ δεν τίθεται θέμα συζήτησης, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ξεκινάει βασικός, ωστόσο ο γρίφος είναι η τριάδα από πίσω του. Πολύ εύκολα θα μπορούσε να πλαισιωθεί από τους Ονιεκουρού, Αγκιμπού και Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Μάριος Βρουσάι είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Σε περίπτωση που ο Πέδρο Μαρτίνς επιλέξει τη τριάδα στο χώρο των χαφ, πολύ πιθανότητα να δούμε τη τριάδα Καμαρά, Εβιλά, Μπουχαλάκης με ερωτιματικό την τριάδα μπροστά από αυτούς.