Ο Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του παρακολουθούν τον τελικό ΠΑΟΚ – ΟΦΗ ενόψει του κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος στην Τούμπα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού αναμένεται να ρίξουν ματιά… στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Φυσικά, με στόχο την πλήρη αγωνιστική ανάλυση του επόμενου αντιπάλου τους στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα και η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει σε επίπεδο τακτικής προσέγγισης. Το παιχνίδι του τελικού προσφέρει στον Βάσκο τεχνικό την ευκαιρία να δει τη φόρμα, τη διάταξη και τις επιλογές του αντιπάλου σε συνθήκες υψηλής πίεσης.

Παράλληλα, το τεχνικό τιμ θέλει να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα για τις πιθανές ενδεκάδες και τις αλλαγές τακτικής που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ ενόψει του μεταξύ τους αγώνα.

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν το παιχνίδι της Τούμπας ως κομβικό για τη συνέχεια και θέλουν να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…