Στήριξη στις προσπάθειες της Εθνικής μας ομάδας.

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής γυναικών, που συνοδεύτηκε από την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι ήταν αρωγοί της «γαλανόλευκης» προσπάθειας.

Ειδικότερα, θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην αεικίνητη Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου, στον Δήμο Καλαμαριάς και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέλη, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πετοσφαίρισης Θεσσαλονίκης και στο προσωπικό της για τη πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και στα ΕΑΚ Μίκρας και στον πρόεδρο Τριαντάφυλλο Πέτρογλου για τη στήριξη που προσέφεραν στην εθνική γυναικών.

«Ερυθρόλευκη» η Ευανθία Λάβδα! (photo)
«Ερυθρόλευκη» η Ευανθία Λάβδα! (photo)

Πέραν όμως από την πολύτιμη βοήθεια των τοπικών Αρχών της Θεσσαλονίκης και των φορέων πετοσφαίρισης, η Ομοσπονδία θα ήθελε να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Θάνο Αραγιάννη, ο οποίος σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ε.Ο.ΠΕ. και το Ελληνικό βόλεϊ, υποστήριξε φέτος το καλοκαίρι χορηγικά την Εθνική ομάδα γυναικών.

Η Εθνική μας ομάδα απέκτησε ένα πολύτιμο «συμπαίκτη» και ευχή όλων είναι να βρεθούν και άλλοι υποστηρικτές διότι το ταξίδι μας στο Ευρωβόλεϊ 2023 μόλις ξεκίνησε και τους θέλουμε όλους δίπλα μας!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24