Επιμένουν οι Σλοβένοι για τον επιθετικό της Σεντ Ετιέν, με τα σχετικά δημοσιεύματα ν’ αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο σέντερ φορ των στεφανουά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία απόκτησης σέντερ φορ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και το όνομα του Ρόμπερτ Μπέριτς επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από δημοσίευμα σλοβένικης ιστοσελίδας. Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό ρεπορτάζ, οι πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του επιθετικού της Σεντ Ετιέν, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Μια πολύ αξιόπιστη πηγή εκμυστηρεύτηκε πως ο Ολυμπιακός που ψάχνει επιθετικό, έχει στην λίστα του και τον Μπέριτς. Ο Σλοβένος επιθετικός της Σεντ Ετιέν είναι μεταξύ των υποψηφίων για την ελληνική ομάδα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ισπανικό σύλλογο.

Ο ατζέντης του παίκτη, Αμίρ Ρούζνιτς ρωτήθηκε σχετικά και απλά απάντησε «κανένα σχόλιο». Κάτι φαίνεται να γίνεται με τον Μπέριτς».

Ο 27χρονος στράικερ έχει παίξει σε εννιά ματς του γαλλικού πρωταθλήματος την φετινή σεζόν κι έχει πετύχει δύο γκολ. Έχει συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν μέχρι το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική ομάδα.