Ο σέντερ μπακ των Πειραιωτών πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του και έτσι βρίσκεται στους κορυφαίους 11 των προκριματικών

Σπουδαία διάκριση για τον Γιασίν Μεριά. Ο Τυνήσιος αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην καλύτερη 11αδα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Ο σέντερ μπακ των Πειραιωτών πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του και έτσι βρίσκεται στους κορυφαίους 11 των προκριματικών της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Ενδεικτικό του πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη διάκριση για τον Μεριά είναι ότι μαζί του στην ίδια 11αδα βρίσκονται μερικοί από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Σάντιο Μανέ!

Ο Μεριά στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα αποτέλεσε την «κολόνα» της άμυνας της Τυνησίας, αγωνιζόμενος σε όλα τα ματς, χωρίς να χάσει λεπτό και σημειώνοντας 2 τέρματα κόντρα στον Νίγηρα (1-0) και στην Σουαζιλάνδη (4-0).

Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία 11αδα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα: Ονανά, Μεριά, Κουλιμπαλί, Μπαγί, Κεϊτά, Ζίγεκ, Σαλάχ, Μανέ, Ιγκάλο, Μπακαμπού και Ραζακ.

Ο Μεριά έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram και όπως είναι φυσικό, πολλοί συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, όπως οι Ομάρ και Χασάν του έδωσαν συγχαρητήρια.