Έτοιμος για όλα είναι ο Γιόβετιτς που χάρισε τη νίκη στο Μαυροβούνιο με γκολ στις καθυστερήσεις και ο Μαρτίνεθ χαμογελάει…

Αν ο προπονητής της εθνικής του Μαυροβουνίου, Λούμπισα Τουμπάκοβιτς πανηγυρίζει και πετάχτηκε από τον πάγκο, τι να πει ο Μαρτίνεθ;

Ο οποίος σίγουρα είδε το παιχνίδι με την Βουλγαρία και τον Γιόβετιτς να δίνει ρεσιτάλ. Τα έκανε όλα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Έδειξε ότι είναι έτοιμος για να μπει στη «μάχη» και να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα με τα ερυθρόλευκα.

Και μην απορήσει κανείς αν ο Μαρτίνεθ το κάνει σύντομα αυτό από τη στιγμή που ο Μαυροβούνιος φορ δείχνει να είναι σ’ εξαιρετική κατάσταση. Ο Γιόβετιτς δείχνει έχει ξεπεράσει τα όποια προβλήματα τραυματισμών  που τον ταλαιπώρησαν.

Μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε καλή ευκαιρία, όταν τον πρόλαβε ο αντίπαλος αμυντικός μέσα στην περιοχή. Στη συνέχεια, μέσα σε λίγα λεπτά, σε δυο φάσεις είχε ένα δοκάρι και ένα γκολ!

Την πρώτη φορά σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά το καλύτερο το κράταγε για το φινάλε. Όταν  αυτή την φορά σημάδεψε σωστά με κεφαλιά και πάλι για να στείλει την μπάλα στα δίκτυα να και να δώσει τη  νίκη στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ήταν το καλύτερο μήνυμα που θα μπορούσαν να περιμένουν στον Ολυμπιακό από τον Γιόβετιτς γιατί είναι αλήθεια  ο Μαρτίνεθ περιμένει πολλά από αυτόν και φυσικά να τον δικαιώσει για την επιλογή του και την απόφαση να τον φέρει στον Ολυμπιακό.