Πλήγμα στον Ολυμπιακό με τον Σεμέδο, αφού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα, κάτι που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με την Άρσεναλ...

Ο Ρούμπεν Σεμέδο το πρωί της Τρίτης (02/03) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο, με τα νέα να μην είναι και τόσο καλά. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Έτσι η επιστροφή του Πορτογάλου στόπερ υπολογίζεται σε περίπου έξι εβδομάδες, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τουλάχιστον θα γλιτώσει το χειρουργείο με την αποκατάστασή του να γίνεται με θεραπεία.

Στην ουσία λοιπόν ο Σεμέδο θα χάσει όλη τη σεζόν με το πλήγμα να είναι τεράστιο για τον Ολυμπιακό, όχι τόσο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού ο Πορτογάλος ήταν σήμα κατατεθέν για την άμυνά της ομάδας μας.

Οπως γίνεται αντιληπτό, τόσο στο παιχνίδι με τον Αρη όσο και στις αναμετρήσεις με την Αρσεναλ, ο Μαρτίνς θα έχει μόνο τους Μπα και Παπασταθόπουλο «καθαρούς» κεντρικούς αμυντικούς, με τον Χοσέ Χολέμπας να είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Μαρτίνς να καλύψει τη θέση, εάν προκύψει ανάγκη.

Επιπλέον, έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παλεύει να επιστρέψει από τη θλάση που είχε πάθει στις αρχές Φεβρουαρίου.