Σμιτ: «Ήρθα να κατακτήσω τίτλους με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Γκάβιν Σμιτ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Θρύλο αλλά και για την φετινή σεζόν.


Έτοιμος για διακρίσεις με τον Ολυμπιακό και χαρούμενος αρκετά με τη μεταγραφή του ,έδειξε ο Γκάβιν Σμιτ.

Ο Καναδός «γίγαντας» στις δηλώσεις του στη media day της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου τόνισε ότι θέλει να κερδίσει τίτλους με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά ο Γκάβιν Σμιτ μίλησε:

Για την πρόταση του Ολυμπιακού και την επιστροφή στην Ελλάδα: «Είχα πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Ελλάδα. Το να ζήσω στην Αθήνα και να αγωνιστώ σε μια ομάδα που είναι πολύ ανταγωνιστική, θέλει να κερδίσει τα πάντα, έχει καλή ομάδα και πολύ καλή οργάνωση με έκανε να αποφασίσω να είναι ο Ολυμπιακός το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται. Πέρυσι η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το επαναλάβουμε και σίγουρα ο στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε ότι διεκδικήσουμε».

Για τον κόσμο: «Θυμάμαι από όταν έπαιζα στην Αλεξανδρούπολη την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι. Περιμένω να είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα όταν θα παίζουμε»

Για τον προσωπικό του στόχο: «Προσωπικός μου στόχος είναι η επιτυχία της ομάδας. Αν δεν είμαι ο καλύτερος παίκτης αλλά κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και πάρουμε το πρωτάθλημα τότε είμαι χαρούμενος. Ήρθα εδώ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και όχι για να κερδίσω κάποιο προσωπικό βραβείο».

Διάβασε επίσης