Τρελαμένος ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Κώστα Τσιμίκα, καθώς μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις ο Γερμανός τεχνικός τον σκέφτεται για βασικό επί της Τσέλσι.

Όλη η Λίβερπουλ κινείται σε ρυθμούς Κώστα Τσιμίκα, καθώς μετά τις εμφανίσεις του Έλληνα παίκτη, έχουν τρελαθεί άπαντες μαζί του. Ο Τσιμίκας βγάζει μια άρτια και ώριμη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, αποκορύφωμα ήταν η εμφάνισή του επί της Μπέρνλι, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με μία ασίστ, από την οποία βρήκε δίχτυα ο Ζότα, ανοίγοντας το σκορ. Στο τέλος της αναμέτρησης αναδείχθηκε MVP, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει… ευχάριστο πονοκέφαλο.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Γερμανό τεχνικό, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης!

«Ο Κώστας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είχε έναν τρομερό αγώνα, είχε και την πολύ καλή σέντρα. Δεν θα είναι πρόβλημα να επιλέξω για το ματς με την Τσέλσι. Για έναν προπονητή υπάρχει πρόβλημα όταν δεν έχει αριστερό μπακ να βάλει, όχι όταν έχει δύο καλούς»