Γνωστοποιήθηκε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, με τον Ολυμπιακό να τιμωρείται σκανδαλωδώς με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 13.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο Ολυμπιακός, στο ντέρμπι «αιωνίων» επί του Παναθηναϊκού, αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0, στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να χάνουν δύο πολύτιμους βαθμούς. Όμως, το σκάνδαλο ξεκίνησε μετά το πέρας του 90λέπτου.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της λίγκας ήταν σκανδαλώδης, καθώς οι Πειραιώτες δε θα τιμωρηθούν μονάχα με χρηματικό πρόστιμο για τα καπνογόνα.

Φυσικά, η απόφαση μόνο έκπληξη προκαλεί, καθώς φαίνεται η «κάψα» ορισμένων να παίξει δίχως τον 12ο παίκτη ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ.

Στο γήπεδο δεν έπεσε ούτε ένα καπνογόνο, ενώ δεν έπεσε και κανένα αντικείμενο. Από μεριάς Παναθηναϊκού δεν έγινε το παραμικρό παράπονο.

Ο Αθλητικός Δικαστής «ετσιθελικά» τιμώρησε τον Ολυμπιακό, όλως τυχαίως πριν το ντέρμπι με τους «ασπρόμαυρους», νομίζοντας έτσι πως θα κόψουν την πορεία του Θρύλου από το 47ο.

Η απόφαση αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ, καθώς όλες οι ομάδες πλέον θα πρέπει να τιμωρούνται με την ίδια ποινή. Οποιαδήποτε αλλαγή στάσης από τους δικαστές, θα δώσει το δικαίωμα να κριθούν αναλόγως.

Αναλυτικα η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/1081/5/-μα’ από 5/10/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατριών χιλιάδων (13.000,00) ευρώ.