Με τις ψήφους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η ποινική δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΟ.

Δεν έχει τελειωμό η ξεφτίλα της ΕΠΟ και των παρατρεχάμενων της μετά και τη δημοσιοποίηση της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Ο λόγος φυσικά για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που συμμάχησαν ξανά με σκοπό να εξουσιοδοτήσουν τον Μπαλτάκο να προβεί σε νομικές ενέργειες κατά του Ολυμπιακού.

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!
Μία αγωνιστική κεκλεισμένων σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Το δημοσιοποίησαν και οι ίδιοι προφανώς, αφού όπως έχουμε ξαναπεί, ούτε φύλλο συκής δεν έχει μείνει για να κρύψει τη γύμνια τους:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Αποφάσισε, με ψήφους 15-1, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών, σε συνέχεια όσων έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση της 27.03.2023, με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Στίβεν Μπένετ και των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για θέματα ορισμού διαιτητών στα play off της Super League 1».

Ο μόνος που αντέδρασε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, που είπε χαρακτηριστικά:

«Κύριε Μπαλτάκο θέλετε να παγιδεύσετε τα μέλη της Εκτελεστικής για να μοιραστείτε τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν για εσάς απο τη διεξαγωγή της άτυπης συνάντησης που συγκάλεσε ο Μπένετ. Μας μιλήσατε στον σύντομο πρόλογό σας για μαγνητοσκόπηση και βιντεοσκόπηση. Είχατε γραπτή συναίνεση γι αυτό απο τους παρόντες; Όχι φυσικά! Καταγράφετε και εμάς; Και τους τακτικούς δικαστές που δικάζουν εδώ; Είναι γελοιότητα να ζητάτε νομιμοποίηση για μια άτυπη συνάντηση που δεν έπρεπε καν να ήσουν εκεί και δεν ήταν και κανένα μέλος της ΕΕ. Που ακούστηκαν αυτά; Που έχουν ξαναγίνει;»

Ακολουθεί… απολαυστικός διάλογος:

«Ζητάς εξουσιοδότηση χωρίς να έχουμε πρακτικά απο τη συνάντηση και το κάνεις επίτηδες γιατί έχεις συγκεκριμένη πρόθεση. Διότι απο τα πρακτικά προκύπτει ότι κάποιοι είπαν να πάει να γ@μηθ% η UEFA για παράδειγμα, δεν άκουσα κάτι γι αυτό»

Τότε ο Τάκης Μπαλτάκος είπε: «Εγω μιλάω για μένα προσωπικά»

«Αν μιλάς προσωπικά» του είπε ο Αγραφιώτης «δικηγόρος είσαι κάνε μηνύσεις. Εγω πάντως σαν μέλος της ΕΕ ξεκαθαρίζω ότι θα κινηθώ νομικά γι αυτό που γινεται εδω σήμερα. Στην άτυπη συνάντηση που παραδέχτηκες τι δουλειά έχει ο Μάνταλος;»

Ο Μπαλτάκος απάντησε: «χειριζόταν ένα μικρό κομπιούτερ σαν βοηθός του Μπένετ»

Αγραφιώτης: «Είστε σοβαροί; Τα λέτε σοβαρά αυτά τα πράγματα; Σας ξαναλέω ότι θα μηνυθείτε για όλα και ότι παράνομο υλικό έχετε θα το παραδώσετε όλο σε εμένα ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής. Μας λέτε για ένα σύστημα που καταγράφει. Σας ρωτώ. Έχετε γραπτή συναίνεση;»

Μπαλτάκος: «όχι δεν έχω»
Αγραφιώτης: «Ξέρετε λοιπόν την παρανομία, ξέρετε αλλά φέρνετε αυτό το θέμα για λόγους που καταλαβαίνουμε όλοι. Πρακτικά δεν έχουν μπροστά τους τα μέλη. Πως θα τα αξιολογήσουν».

Μπαλτάκος: «θα γίνουν κι άλλες Εκτελεστικές»

Αγραφιώτης: «Χάθηκε η νομιμότητα, χάθηκε η σοβαρότητα. Εσείς κ. Μπαλτάκο ως τι ήσασταν στην άτυπη συνάντηση; Η ΚΕΔ δεν είναι ανεξάρτητη; Ως τι παραστήκατε εκεί; Ήσασταν παρανόμως και παρατύπως εκεί κι εσείς και ο Μάνταλος. Και ξαναλέω για όλες αυτές τις παρανομίες θα μηνυθείτε».

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24