Σασμός: Άσχημη εξέλιξη με την Θεοδώρα να βρίσκεται στο επίκεντρο για ακόμα μία φορά. Τι θα δούμε και θα μας ανάψει φωτιές;

Σασμός – Άσχημη εξέλιξη – Σασμός τελευταία νέα: Αναστάτωση και ανατροπή για ακόμα μία φορά στη σειρά «Σασμός». Τι αναμένεται να δούμε στην οθόνη μας; Η σειρά του ALPHA TV σπάει την τηλεθέαση.

Εξελίξεις στον Σασμό με ίντριγκα και όρεξη για εκδίκηση! Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινάει.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μια σύλληψη με βαριές κατηγορίες σοκάρει την Μάνη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μια σύλληψη με βαριές κατηγορίες σοκάρει την Μάνη!
Τι θα δούμε και θα μας ανάψει φωτιές;

Οι μέρες που περνούν, θυμίζουν εφιάλτη. Η Θοδώρα μαθαίνει πως θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Γιώργη και υποφέρει, στη σειρά Σασμός. Ο γάμος της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η είδηση για τον θάνατο του Πετρή την σκεπάζει με θλίψει καθημερινά.

Ο Γιώργης έχει αλλάξει στάση απέναντί της. Μετά τη συμπεριφορά της στο γάμο, αλλά και την στάση που κράτησε θρηνώντας για τον θάνατο του “πρώην” της, ο Γιώργης ανακοίνωσε πως σε τρεις μήνες θα λήξει αυτόν τον γάμο.

Της μιλάει υποτιμητικά και άσχημα, ενώ έχει πάψει πια να ενδιαφέρεται για εκείνη. Η Θοδώρα τα ανέχεται όλα αυτά σιωπηλή, κοιτάζοντας το κενό. Προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, να επιστρέψει στη δουλειά, για να βρει τον εαυτό της. Μόνο που κάποιες ζαλάδες και αδιαθεσίες θα την βάλουν σε σκέψεις.

Η Θοδώρα σε απόγνωση

Ύστερα από κάποιες εξετάσεις στη σειρά Σασμός, η Θοδώρα θα ανακαλύψει πως θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Μόνο που τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα ήθελε, ή όπως περίμενε. Πώς θα γεννήσει το μωρό της, σε ένα σπίτι που η ίδια αισθάνεται ανεπιθύμητη;

Με μεγάλο πόνο, αποφασίζει να κάνει έκτρωση. Σε αυτό θα την στηρίξει και ο Μανώλης, ο οποίος-παρά τις διαφωνίες του- βλέπει άσχημα την αδελφή του και αποφασίζει να την βοηθήσει όσο μπορεί.

Άσχημη εξέλιξη με την Θεοδώρα

Σύμφωνα με το TV24, ο Γιώργης θα μάθει πως η Θοδώρα είναι έτοιμη να κάνει έκτρωση και θα τρέξει να την βρει. Το μωρό αυτό θα τον αλλάξει ξανά, θα του θυμίσει πως η αγάπη που νιώθει για εκείνη είναι αδύνατο να σβήσει. Θα συγχωρέσει την Θοδώρα για τα λάθη της και θα της υποσχεθεί πως θα ζήσουν μία όμορφη ζωή, χωρίς εντάσεις και προβλήματα.

Αυτό θα δώσει στην Θοδώρα την ευκαιρία που αναζητούσε καιρό, για να αλλάξει χαρακτήρα. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε μιαν άλλη ηρωίδα, διαφορετική.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέτα Μανούρη

Σενάριο: Β.Χ. Σπηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος


Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Άρης αντιμέτωπος με την οργή του Δημοσθένη!
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Άρης αντιμέτωπος με την οργή του Δημοσθένη!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24