Σας το είπαμε και έγινε. Μέχρι τέλους!

Ο Αλέξανδρος Παπανικολάου σχολιάζει στο thrylos24.gr την συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.


Το μέχρι τέλους ξεκίνησε από ένα απλό hastag και πλέον παίρνει σάρκα και οστά. Ο Αναστόπουλος κρέμασε την σφυρίχτρα, ο Γιαννακόπουλος σήμερα ανακοίνωσε ότι ο Παναθηναϊκός πωλείται και ο Βασιλακόπουλος πολύ σύντομα θα αποχαιρετήσει την θέση του.

Ο χώρος του μπάσκετ δείχνει να αλλάζει και αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στις προσπάθειες των Αγγελόπουλων. Με πολύ υπομονή και σωστές κινήσεις τους πήγαν όλους μέχρι τέλους, κρατώντας παράλληλα τον Ολυμπιακό μας ψηλά στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε ότι το 2017 παίζαμε τελικό Ευρωλίγκας.

Ο πρόεδρος των πράσινων σήμερα έφτασε σε σημείο να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία και φάνηκε έκπληκτος μάλιστα στο ότι χρεώθηκε σε 3 λεπτά με τρία φάουλ ο Διαμαντίδης σε αγώνα Euroleague. Εδώ στην Ελλάδα ο Μιλουτίνοφ είχε χρεωθεί 5 φάουλ σε περίπου 3 λεπτά συμμετοχής, αλλά ήταν όλα φυσιολογικά.

Επίσης, στάθηκε αρκετές φορές στο ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Α2 επειδή τόλμησε και τα έβαλε μαζί του. Μάλλον δεν βλέπει ότι χαιρετά αυτός και η παρέα του επειδή πίστεψαν ότι μπορούν να παίζουν με τον Θρύλο του Ελληνικού αθλητισμού. Η απόφαση για την Α2 πάρθηκε από όλη την Ολυμπιακή οικογένεια και ήταν απολύτως συνειδητή επιλογή.

Υ.Γ. Παπαπέτρου ότι σου έρθει να μην το βαρεθείς.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης