Αυτό θα πει αδικία για τον ΠΑΟΚ. Να διαμαρτύρεται σε μία αναμέτρηση που η ευνόηση πήγαινε σύννεφο. Αφού μέχρι και στο Luben σας έβαλαν, τι άλλο να ζητήσετε...

Ο Αποστολόπουλος ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ για να… παίξει στον ΠΑΟΚ Β΄ και μόνο, έκανε ένα δολοφονικό τάκλιν στο 82ο λεπτό του ματς στον νεαρό Μαρίνο των ερυθρόλευκων χωρίς κανέναν απολύτως λόγο ωστόσο κατάφερε να μην αποβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος αμυντικός έδωσε μια κλωτσιά εν ψυχρώ στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με την μπάλα να είναι πολύ μακριά, όμως γλίτωσε την αποβολή σε μια φάση, που έφτασε μέχρι το… Luben. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής «αποβλήθηκε» ακόμη και από το Luben, όχι όμως από τον ρέφερι του παιχνιδιού ο οποίος δεν είδε την πεντακάθαρη κόκκινη κάρτα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, είναι πως ο Αποστολόπουλος έχει ένα πολύ… ιδιαίτερο παρελθόν. Είναι ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης «Πλατανιάς», και ειδικότερα εκείνος που… ανακάλυψε επεισόδια στο ματς που είχαν δώσει το 2017 στο Καραϊσκάκη.

Παρά τη σκευωρία ο Ολυμπιακός όπως είναι λογικό, δικαιώθηκε από τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ ο Αποστολόπουλος έφτασε να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Έστω και της Β’ ομάδας.

Δείτε το βίντεο…