Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ουσιαστικά απέδειξε σε όλους όσους τον λασπολογούσαν με ανυπόστατες κατηγορίες, πως είναι «παρών» και θα συνεχίζει να πονάει όλους τους… απέναντι, όπως το κάνει τόσα χρόνια!

Οι… γνωστοί άγνωστοι έγραφαν καθημερινά εναντίον του, στήθηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός που τον πολεμούσε, τα αφηγήματα έπαιρναν… φωτιά, μα ο ίδιος ήταν ένας ακλόνητος βράχος. Ήταν ο μόνος άνθρωπος στην χώρα που άντεξε τέτοιο πόλεμο και τέτοια ισοπέδωση με τόση βαναυσότητα. Όμως, γνώριζε πως όλο αυτό θα ολοκληρωνόταν, και μάλιστα με ένα αίσιο -για εκείνον- τέλος!

Σήμερα, αθωώθηκε και επίσημα, κάτι που φυσικά γνωρίζαμε, όμως κάποιοι που εδώ και καιρό πολεμούσαν τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, δεν πρέπει να τιμωρηθούν; Κι εδώ ξεκινάμε…

Οι «γνωστοί-άγνωστοι» λοιπόν, είχαν την τακτική της «λάσπης στον ανεμιστήρα», και του «πες πες και κάτι θα μείνει..». Όμως, έλα που δεν έμεινε τίποτα απολύτως! Μάλιστα, τα… σανοsites (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) έκαναν ολόκληρες προσπάθειες, με καθημερινά κείμενα, για την λασπολογία του ανθρώπου αυτού, και τη σημερινή ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ την πέρασαν… στα ψιλά! Τέτοια ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ!

Όταν αυτά τα «Μέσα Ενημέραχαχαχα» (εδώ γελάμε) κανιβάλιζαν στο πρόσωπό του ήταν απλά… Πέμπτη, όμως σήμερα δεν μπήκαν στον κόπο να γράψουν ούτε μισή είδηση! Μήπως, γιατί η αποστολή τους απέτυχε; Το σχέδιο εξόντωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν μια… τρύπα στο νερό. Ένα αφήγημα, χωρίς… δράκο!

Μα ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ΕΔΩ, με την παρουσία του και την ενασχόλησή του να γιγαντώνει ΚΙ ΑΛΛΟ τον ΘΡΥΛΟ της χώρας! Και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα… να σας γλεντάει ΟΠΩΣ θέλει, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ και ΒΑΓΓΕΛΗ!