Σαν Σήμερα (14/04) το 2002 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-3 επί της Παναχαϊκής

Σαν σήμερα (14/04) ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Παναχαϊκή.

Σε έναν αγώνα που οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την υπεροχή, η Παναχαϊκή κατάφερε απρόσμενα να βρεθεί μπροστά στο σκορ χάρη σε έξοχη κεφαλιά του Ιωάννου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που στο 76΄ και το 83΄ με δυο κοντινές κεφαλιές έκανε το 1-2. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις με έξοχη κεφαλιά ο Ουρουγουανός Γκάμπριελ Άλβεζ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στέλιου Γιαννακόπουλου. Μάλιστα, στο 90+3΄ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην επίτευξη και τέταρτου τέρματος, όμως το δυνατό σουτ του Τζόρτζεβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

Απέμεναν δυο ακόμη αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά με τη νίκη αυτή έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γεωργίου, Πατσατζόγλου, Αμανατίδης (68’Αλβες), Κωστούλας(46’Ζε Ελίας), Βενετίδης, Καρεμπέ, Γιαννακόπουλος,  Ζέτεμπεργκ (86’Αντζας), Τζόρτζεβιτς, Αλεξανδρής, Τζιοβάννι