Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα πριν 14 χρόνια, διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 4-0 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μετά από μία μαγική εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης», σαν σήμερα το 2008 ο Ολυμπιακός πάτησε τον Παναθηναϊκό με 4-0, αποκλείοντάς τον από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι παίκτες μας ήταν καταιγιστικοί απέναντι στον ΠΑΟ, επιβεβαιώνοντας πως ήταν το αφεντικό. Λίγες ημέρες πριν είχαν συναντηθεί οι δύο ομάδες, έχοντας έρθει ισόπαλες με 1-1.

Το 1-0 είχε πετύχει ο Λούα Λούα, ενώ τις εντυπώσεις είχε κλέψει η γκολάρα του Λιονέλ Νούνιες, μετά από σέντρα του Πάντου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν παρουσιάσει οι δηλώσεις του Γιάννη Γκούμα, μετά το ματς πρωταθλήματος, στο οποίο οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες. Δείτε τα όσα είπε πει:

“Ήμασταν σαφώς καλύτεροι, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Το σκορ μας αδικεί, είναι πλασματικό. Το δίκαιο σκορ έπρεπε να ήταν 1-4 ή 1-5! Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Μην ασχολείστε άλλο με τη διαιτησία, να ασχοληθείτε με την απόδοση των δύο ομάδων. Σήμερα η απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν κλάσεις ανώτερη από αυτή του Ολυμπιακού. Θα τα δώσουμε όλα και την Τετάρτη στο κύπελλο, αλλά είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή την απόδοση και στα επόμενα παιχνίδια και να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες”.

Ο Ολυμπιακός φυσικά… τιμώρησε την έπαρση του… Γιαννάκη, όπως μόνο εκείνος ξέρει: