Ακόμα μία νίκη επί της ΑΕΚ μετρά Σαν Σήμερα ο Ολυμπιακός.

Σαν Σήμερα (2/5) το 2010 ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της ΑΕΚ με σκορ 2-1 στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης για τη 2η αγωνιστική των play off.

Oι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 8΄ μετρούσαν ήδη σύο δοκάρια με Όσκαρ (6΄) και Λούα Λούα (8΄), ενώ κατάφεραν να προηγηθούν στο 9΄ με κεφαλιά-ψαράκι του Όλαφ Μέλμπεργκ. Η ΑΕΚ κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει με ανύπαρκτο πέναλντι που κέρδισε ο Παντελής Καφές, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ραφίκ Τζιμπούρ και έκανε το 1-1. Ο Ολυμπιακός είχε και τρίτο δοκάρι ,σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μικάελ Ζεβλάκοφ, και στο 42΄ κατάφερε να πάρει εκ νέου “κεφάλι” στο σκορ με έξοχη κεφαλιά-ψαράκι του Ένζο Μαρέσκα.

Στο β΄ημίχρονο είχε ένα ακόμη δοκάρι με τον Όσκαρ στο 79΄ και άλλες σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει τη διαφορά, ενώ η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 69΄ σε κεφαλιά του Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Κώστα Μανωλά στο 84΄ ως επιθετικό φάουλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Όσκαρ, Λούα Λούα (91′ Λεονάρντο), Ντάτολο (87′ Μήτρογλου), Ντάρμπισιρ (72′ Λεντέσμα)
ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο (46′ Μαντούκα), Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Λαγός, Χέρσι (56′ Νέμεθ), Καφές, Γιάχιτς, Μάκος (78′ Λεονάρντο), Σκόκο, Τζιμπούρ