Ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα στις 11/12/2007 έγραψε ιστορία, αφού θριάμβευσε επί της Βέρντερ Βρέμης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 3-0.

Ο Θρύλος, σε μια εξαιρετική βραδιά, με τον 12ο παίκτη να δίνει ρέστα, αλλά και τους 11 στο χορτάρι να σκορπούν την Βέρντερ Βρέμης, θριάμβευσε με 3-0, παίρνοντας επάξια την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή, σε ένα κατάμεστο «Καραϊσκάκης», πήρε με τρόπο πειστικό, μάγκικο και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, την μεγάλη πρόκριση για τις 16 κορυφαίες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο εκπληκτικός Άκης Στολτίδης σκόραρε 2 φορές (12′-74′) στην αναμέτρηση, ενώ και ο Νταρκο-γκολ (70′) πέτυχε κι αυτός ένα τέρμα. Φυσικά, ο Αντώνης Νικοπολίδης κράτησε την ομάδα μας σε καίρια σημεία, με το μηδέν, με τον Θρύλο να ολοκληρώνει τις αναμετρήσεις του ως δεύτερος με 11 βαθμούς, μόνο πίσω από τη Ρεάλ.

Η αποθέωση, η χαρά και η τεράστια ικανοποίηση δεν κρύφτηκαν από το Φαληρικό γήπεδο, αφού η ομάδα είχε ξεπεράσει τις… κατάρες ετών, αφού εκείνη τη σεζόν και μάλιστα στη Βρέμη, είχε κάνει το 1-3, που ήταν και το πρώτο διπλό της ομάδας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Αντζας, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Πάντος, Λεντέσμα, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι, Λούα Λούα, Κοβάσεβιτς.

Βέρντερ Βρέμης: Βίσε, Φριτζ, Μπάουμαν, Νάλντο, Πάσανεν, Βράνιες, Γιένσεν, Μπορόφσκι, Σανόγκο, Ρόζενμπεργκ, Ντιέγκο.

Διαιτητής: Λορέν Ντουαμέλ