Εκείνο που... πέτυχε ο Βασιλειάδης είναι η ατιμωρησία. Για την ακρίβεια έχουμε ρεσιτάλ ατιμωρησίας!

Βγαίνει ο Βασιλειάδης «μπλα, μπλα, μπλα», όμως δεν κοιτάζει που τον αδειάζει η ίδια η πραγματικότητα. «Είναι κομβικό όπου υπάρχει δυνατότητα να οδηγηθούν οι δράστες στη δικαιοσύνη. Ο νόμος προσφέρει τη δυνατότητα να τελειώνουμε με αυτούς τους τύπους. Υπάρχει πλέον δυνατότητα να διαταχθεί η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα με ταυτόχρονη παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η “ατιμωρησία”, απάντησε μεταξύ άλλων σε ερώτηση για τις πιθανές ποινές στους δράστες, δείχνοντας ταυτόχρονα ότι δεν είναι Υφυπουργός Αθλητισμού, δηλαδή αρμόδιος, παρά κάποιος που ασκεί υψηλή κριτική.

Εκείνο που… πέτυχε ο Βασιλειάδης είναι η ατιμωρησία. Για την ακρίβεια έχουμε ρεσιτάλ ατιμωρησίας! Απόδειξη ότι οι οκτώ συλληφθέντες του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που διακόπηκε στο 69′ παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο για πλημμελήματα. Για κακουργήματα ασκήθηκε δίωξη κατά αγνώστων, άρα ακόμη μεγαλύτερη η πρόκληση ή αν προτιμάτε ακόμη περισσότερα τα ερωτηματικά.

Σε βάρος αυτών που συνέλαβαν ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής, για διατάραξη κοινής ειρήνης και για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού. Παράλληλα, ο εισαγγελέας εξέδωσε διάταξη, με την οποία τους απαγορεύει την προσέλευση σε αγωνιστικούς χώρους.