Ως τελειωμένη μεταγραφή παρουσιάζεται ο δανεισμός του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο, με τις λεπτομέρειες να απομένουν σχετικά με την οψιόν αγοράς.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Μανωλά, με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες και τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο ίδιος όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσει στο λιμάνι, με την Πόρτο να κάνει μπάσιμο για την απόκτησή του.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, παραμένει διακαής πόθος των «δράκων», οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να μεταγραφεί από τον Γενάρη στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Σύμφωνα με τη «Record», η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι θέμα χρόνου, καθώς ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει για την παραχώρηση τον Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με τη μορφή δανεισμού, όμως δεν έχουν διευθετηθεί λεπτομέρειες του deal. Συγκεκριμένα, η πορτογαλική ιστοσελίδα τονίζει ότι για να κλείσει οριστικά η συμφωνία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μπει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, ενόψει καλοκαιριού.

Στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων γίνεται λόγος για συμφωνία των δύο ομάδων, η οποία περιλαμβάνει δανεισμό (με ενοίκιο 50.000 ευρώ) και οψιόν αγοράς στα 5-6 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά της η Πόρτο δεν είναι αρνητική, αλλά θέλει να ρίξει το ποσό όσο το δυνατόν περισσότερο